Hva står High-def for?
High-def er en kjent forkortelse for High-definition, også kjent som HD. High-definition er blitt kjent via den nye digital TV-teknologien (HDTV-er) og den store utbredelsen av flatskjermer. For å se videofilm i high-def, må du bruke en Blu-ray Disc-spiller.

Hvem står bak VIDEOMAGASINET High-def?
Bladet utgis av JB Forlag, som eies av John Berge, med bakgrunn fra medier som Tidens Krav, Dagsavisen og NTB Pluss, samt mangeårig redaktør av jamesbond.no. Han har dekket film- og videobransjen siden 1998, og har vært redaktør for videobransjens fagblad, RELEASE, siden 2000. John Berge er også artist – sjekk ut hans musikk og videoer på iTunes og YouTube.

Hvor finner jeg VIDEOMAGASINET High-def?
Alle de ledende videokjedene i Norge tar inn vårt magasin. Dette er Showtime, Platekompaniet, MIX Scene 1, Video Nova, Spaceworld, Playcom og Musikkverket.
(Noe få enkeltstående butikker og kafeer kan også ha magasinet.)
Forhåpentligvis finner du bladet i deres hyller. Hvis ikke, spør betjeningen om hvorfor, kanskje de har gått tomme? Da burde de tatt inn flere! :D – Tips oss gjerne om utvalget i din butikk. Bor du ikke i nærheten av butikkene som fører bladet, kan du bestille direkte herfra.

Hva koster VIDEOMAGASINET High-def?
Bladet er gratis for alle som henter det i en av kjedene som fører det. Hvis du vil bestille det, koster det kun kr. 19,– For å dekke de høye portokostnadene i Norge, må vi dessverre ta 49 kroner i betalt for magasinet.

Hvordan finansieres utgivelsen av VIDEOMAGASINET High-def?
Magasinet finansieres av grunnstøtte fra de av videogramdistributørene som finner det formålstjenlig med et informativt videomagasin for forbrukerne. I første utgave er dette SF Norge AS, Paramount Home Entertainment Norway ANS, Scanbox Entertainment Norway AS, The Walt Disney Company Nordic AB Norge, Warner Bros. Entertainment Norge AS, Nordisk Film Distribusjon AS og Voices Music & Entertainment AS. Alle disse er også med i nr. 2•2012.
Fra andre utgave i 2012 er også Sony Pictures Home Entertainment, Star Media Entertainment og Playground Music med som støttespillere – og vi ønsker dem hjertelig velkomne med på laget! :D

Er VIDEOMAGASINET High-def redaksjonelt uavhengig?
Ja. High-def følger Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse.

Kommer det mer innhold på nettsiden?
Ja! Vi jobber med flere virkelig spennende og kule ting – som vil gi deg oversikt over de til enhver tid mest populære utgivelsene: utgivelsesplan & topplister. Dette lanseres i november 2012:

Vi skal også ha en egen seksjon for anmeldelser, som lanseres straks vi har flere ferske anmeldelser i basen. Vår anmeldelser er, etter vår mening, de grundigste av Blu-ray Disc som noe nettsted eller magasin har presentert. Foreløpig finner du anmeldelsene tydelig merket «Anmeldelser» i vår nyhetsseksjon.

Andre spørsmål du vil ha svar på? Send oss en e-post!

Nyhetsarkiv

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Følg High-def

 

 

FB anbefalinger