onsdag, 06 august 2014 00:28

Smaugs ødemark i utvidet versjon

Written by 

Tradisjonen tro blir det en utvidet utgave av også den andre Hobbiten-filmen. Den utgis på Blu-ray 3D (5-disc), Blu-ray (3-disc) og DVD (5-disc) 4. november.

Det er m.a.o. snakk om The Hobbit: The Desolation of Smaug – eller på norsk – Hobbiten: Smaugs ødemark Extended Edition. 

I 2013 kom først The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbiten: En uventet reise) på videomarkedet til våren (den hadde kinopremiere 12. desember 2012), og deretter en utvidet versjon 6. november 2014.

Akkurat rett før kinolanseringen av The Hobbit: The Desolation of Smaug, som igjen kom på videomarkedet denne våren.

Og så fortsetter syklusen, med utvidet versjon av samme film, før den siste kinolanseringen, The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Hobbiten: Femhærerslaget) som kinolanseres 10. desember 2014.

Til neste år kan da siste film ventes til våren på videomarkedet og så en utvidet versjon til jul 2015. Da også med en boks med alle filmene, og kanskje enda mer utvidede versjoner av The Lord of the Rings-filmene. Disse er som kjent fra før av allerede lansert i Extended Edition.

Hva så med detaljene rundt The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition?

Den norske distributøren SF Norge melder at Extended Edition inneholder en 25 minutter lenger versjon av filmen, og mer enn ni timer med nytt ekstramateriell. De ni ekstra timene med nytt ekstramateriell inkluderer kommentarspor fra filmens regissør Peter Jackson og co-producer Philippa Boyens, samt The Appendices; en flerdelt dokumentar som fokuserer på ulike aspekter av filmen og trilogien. Komplette detaljer om ekstramateriellet er listet nedenfor.

NYTT EKSTRAMATERIELL

• Kommentarspor med Peter Jackson (regissør/produsent/manusforfatter) og Philippa Boyens (co-produsent/manusforfatter)

• The Appendices – The Appendices Del IX og X viser en oppslukende og flerdelt dokumentar rundt innspillingen av Hobbiten Smaugs ødemark, som dekker pre-produksjonen for de ulike avdelingene av filmen i månedene frem til starten av innspillingen, inkludert opplæring, arbeidet gjort på settet og arbeidet i en verden av digitale effekter

• New Zealand: Home of Middle-earth – Part 2

John Berge

REDAKTØR
HIGH-DEF.no / VIDEOMAGASINET.no / KINOMAGASINET.noJAMESBOND.no
E-post
Tlf: 975 99 007

Bli fan på Facebook:
HIGH-DEF.no • VIDEOMAGASINET.no • KINOMAGASINET.no • JAMESBOND.no • John Berge • 007SHOP.no

Besøk andre nettsider fra JB Forlag:
VIDEOMAGASINET.noKINOMAGASINET.no  JAMESBOND.no007SHOP.no • JOHNBERGE.com

Nyhetsarkiv

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Følg High-def

 

 

FB anbefalinger