onsdag, 09 juli 2014 18:24

Guillermo del Toro hinter om Pacific Rim 2

Written by 

Det er fortsatt tre år til kjemperobotene kommer på stort lerret igjen. Men allerede nå kan noen smådetaljer røpes.

I et intervju med Collider forteller den Mexico-fødte regissøren Guillermo del Toro  om Pacific Rim 2.

– Vi er fortsatt tre år unna, så det å røpe noen hemmeligheter, hadde vært dumt av meg (…) Jeg har ikke lyst til å ødelegge for mye, men jeg tror at ved slutten av den andre filmen, så vil publikum oppleve at de to titlene faktisk står uavhengig av hverandre. De er veldig forskjellig fra hverandre, men forhåpentligvis vil de levere det samme gledelige opptoget.

Filmskaperen forteller også om karakterbesetningen i oppfølgeren:

– Jeg håper på å få til samme idé som ved den første filmen. Det var å gjøre den så multikulturell og menneskelig som mulig. Blant annet ved å få med karakterer med mange nasjonaliteter og kjønn, for å gjøre dem likestilt i eventyrfokuset og i det hverdagslige eventyret. Så vi henter inn en del karakterer som er nye og forhåpentligvis så gjør vi en god jobb med å takle de som allerede overlevde den første filmen.

Produksjonen er ventet å settes i gang allerede i august 2014:

– Jeg begynner designingarbeidet om seks uker. Det tar meg ni måneder å designe en film som dette. Folk ser dermed resultatet og opplever at vi har laget alt selv fra ID-kort, belegg, postere, bakgrunner osv. Jeg starter med en kjernegruppe i omtrent seks måneder og designer «the jaegers» og «the kaiju». Slik at vi vet hvor mange vi skal ha av hver. Vi starter selve produksjonen i august.

Pacific Rim 2 har lanseringsdato i USA 7. april 2017. Legendary Pictures er produksjonsselskapet.

Media

Nyhetsarkiv

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Følg High-def

 

 

FB anbefalinger