tirsdag, 25 februar 2014 22:01

Michael Bay på lavbudsjett

Written by 

Michael Bay har laget sin første «lavbudsjettfilm» siden Bad Boys. Den har Mark Wahlberg og The Rock i hovedrollene.

I Pain & Gain spiller Mark Wahlberg og Dwayne «The Rock» Johnson hovedrollene som to bodybuildere som prøver å ta snarveien til den amerikanske drømmen ved å stjele fra alle de som har mer enn dem selv. 

Det går selvsagt galt, og resultatet er blitt en ellevill actionkomedie fra ingen ringere enn Michael Bay, regissøren av The Rock, Transformers-filmene og Armageddon.

Bays actionfilmer er kjent for å ha enorme budsjetter, og med ham som regissør er plutselig Pain & Gain for en lavbudsjettfilm å regne.

– Ja, jeg må le litt av tanken på at jeg ikke har brukt så lite penger på en film siden Bad Boys (1996). Men jeg liker å lage «lavbudsjettfilm». De er mindre risikable for selskapet og jeg ser hvordan folk har et smil om munnen etter å ha sett denne. Jeg liker det.

– Hvorfor ville du fortelle denne historien?

– Jeg likte manuset. Og jeg liker tanken på å fortelle om folk som ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand og som alltid prøver å få det bedre.

– Samtidig så er det en ganske tragisk historie som er basert på virkelige hendelser?

– Ja, det var jo utfordringen. Men humor er en stor del av filmen, og selv om vi selvsagt ikke ønsker å gjøre narr av ofrene, så er dette en artig historie om to som får som de fortjener.

– Var det vanskelig å få med Mark og Dwayne på å spille disse rollene?

– På ingen måte. Begge to var gira på rollene og castingen skjedde på bare noen uker. Jeg snakket med Dwayne om denne filmen for ni år siden, så han har kjent til prosjektet lenge.

– Og så introduserer du vakre Bar Paly?

– Hun passet rett inn i rollen med en gang. Men jeg måtte be henne om å legge på seg ti kilo etter audition. Hun måtte ha litt «booty» for å kunne gjøre rollen som stripper, men fra første gang hun gikk på scenen, så eide hun den.

– Har filmen et budskap?

– Det tror jeg at den har. Det handler om å sette pris på hva man har – å jage den amerikanske drømmen er ikke nødvendigvis alltid det riktige. Du må i hvert fall ikke «Do the crime, if you can’t do the time.»

BASERT PÅ JUNKETINTERVJU.

Media

Per Mork

NETTANSVARLIG

High-def.no
E-post
Tlf: 41 14 36 40

HIGH-DEF.no / VIDEOMAGASINET.no / KINOMAGASINET.no / JAMESBOND.no
E-post
Tlf: 975 99 007

Bli fan på Facebook:
HIGH-DEF.no • VIDEOMAGASINET.no • KINOMAGASINET.no • JAMESBOND.no • John Berge • 007SHOP.no

Besøk andre nettsider fra JB Forlag:
VIDEOMAGASINET.no • KINOMAGASINET.no  JAMESBOND.no • 007SHOP.no • JOHNBERGE.com

Nyhetsarkiv

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Følg High-def

 

 

FB anbefalinger